PERSONVERN

Sist oppdatert 8. oktober 2022

Takk for at du valgte å være en del av fellesskapet vårt på deles.no, og gjør forretninger som Deles («sportsbutikken», «vi», «oss», «vår»). Vi er forpliktet til å beskytte din personlige informasjon og din rett til personvern. Hvis du har spørsmål eller bekymringer om våre retningslinjer, eller vår praksis med hensyn til din personlige informasjon, vennligst kontakt oss på post@deles.no

Når du besøker vår nettside https://www.deles.no, mobilapplikasjon, Facebook-applikasjon og bruker våre tjenester, stoler du på oss med dine personopplysninger. Vi tar personvernet ditt svært alvorlig. I denne personvernerklæringen beskriver vi vår personvernerklæring. Vi søker å forklare deg på en så tydelig måte som mulig hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den og hvilke rettigheter du har i forhold til den. Vi håper du tar deg tid til å lese den nøye, siden den er viktig. Hvis det er noen vilkår i denne personvernerklæringen som du ikke er enig i, vennligst avbryt bruken av våre nettsteder eller apper og våre tjenester.

Denne personvernerklæringen gjelder for all informasjon som samles inn gjennom nettstedet vårt (som https://www.deles.no), mobilapplikasjon, Facebook-applikasjon, («Apper»), og/eller relaterte tjenester, salg, markedsføring eller arrangementer ( vi omtaler dem samlet i denne personvernerklæringen som «nettstedene»).

Vennligst les denne personvernerklæringen nøye, da den vil hjelpe deg med å ta informerte beslutninger om å dele din personlige informasjon med oss.

INNHOLDSFORTEGNELSE

HVILKEN INFORMASJON SAMLER VI IN?
HVORDAN BRUKER VI INFORMASJONEN DIN?
VIL INFORMASJONEN DIN BLI DELT MED NOEN?
HVEM VIL INFORMASJONEN DIN BLI DELT MED?
BRUKER VI COOKIES OG ANDRE SPORINGSTEKNOLOGIER?
BRUKER VI GOOGLE MAPS?
HVORDAN HÅNDTER VI DINE SOSIAL PÅLOGGNINGER?
HVA ER VÅR STILLING TIL TREDJEPARTS NETTSTEDER?
HVOR LENGE OPPBEVARER VI INFORMASJONEN DIN?
HVORDAN OPPBEVARER VI INFORMASJONEN DIN SIKKER?
SAMLER VI INFORMASJON FRA MINDERÅRIGE?
HVA ER DINE PERSONVERN?
KONTROLLER FOR IKKE-SPOR-FUNKSJONER
HAR CALIFORNIA-BEBOERE SPESIFIKKE PERSONVERN?
GJØR VI OPPDATERINGER AV DENNE MELDINGEN?
HVORDAN KAN DU KONTAKTE OSS OM DENNE MELDINGEN?
HVILKEN INFORMASJON SAMLER VI IN?

Personlig informasjon du oppgir til oss

Kort sagt: Vi samler inn personlig informasjon som du oppgir til oss som navn, adresse, kontaktinformasjon, passord og sikkerhetsdata, betalingsinformasjon og påloggingsdata for sosiale medier.

Vi samler inn personlig informasjon som du frivillig oppgir til oss når du registrerer deg på sidene eller appene, uttrykker interesse for å få informasjon om oss eller våre produkter og tjenester, når du deltar i aktiviteter på sidene eller appene (som for eksempel å legge ut meldinger i våre nettfora eller delta i konkurranser, konkurranser eller giveaways) eller på annen måte kontakte oss.

Personopplysningene vi samler inn avhenger av konteksten for interaksjonene dine med oss ​​og nettstedene eller appene, valgene du tar og produktene og funksjonene du bruker. Personopplysningene vi samler inn kan omfatte følgende:

Navn og kontaktdata. Vi samler inn for- og etternavn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer og andre lignende kontaktdata.

Legitimasjon. Vi samler inn passord, passordtips og lignende sikkerhetsinformasjon som brukes til autentisering og kontotilgang.

Betalingsdata. Vi samler inn data som er nødvendige for å behandle betalingen din hvis du foretar kjøp, for eksempel betalingsinstrumentnummeret ditt (som et kredittkortnummer), og sikkerhetskoden knyttet til betalingsinstrumentet ditt. Alle betalingsdata lagres av betalingsbehandleren vår, og du bør lese personvernreglene og kontakte betalingsbehandleren direkte for å svare på spørsmålene dine.

Innloggingsdata for sosiale medier. Vi gir deg muligheten til å registrere deg ved å bruke sosiale mediekontodetaljer, som din Facebook, Twitter eller andre sosiale mediekontoer. Hvis du velger å registrere deg på denne måten, samler vi inn informasjonen beskrevet i avsnittet «HVORDAN HÅNDTERER VI DINE SOSIAL PÅLOGGNINGER» nedenfor.

All personlig informasjon som du oppgir til oss må være sann, fullstendig og nøyaktig, og du må varsle oss om eventuelle endringer i slik personlig informasjon.

Informasjon samles inn automatisk

Kort sagt: Noe informasjon – for eksempel IP-adresse og/eller nettleser- og enhetsegenskaper – samles inn automatisk når du besøker våre nettsteder eller apper.

Vi samler automatisk inn viss informasjon når du besøker, bruker eller navigerer på sidene eller appene. Denne informasjonen avslører ikke din spesifikke identitet (som navnet ditt eller kontaktinformasjonen din), men kan inkludere enhets- og bruksinformasjon, slik som IP-adressen din, nettleser- og enhetsegenskaper, operativsystem, språkpreferanser, henvisningsadresser, enhetsnavn, land, plassering , informasjon om hvordan og når du bruker våre nettsteder eller apper og annen teknisk informasjon. Denne informasjonen er primært nødvendig for å opprettholde sikkerheten og driften av våre nettsteder eller apper, og for våre interne analyser og rapporteringsformål.

Som mange bedrifter samler vi også inn informasjon gjennom informasjonskapsler og lignende teknologier.

Informasjon samlet inn gjennom appene våre

Kort sagt: Vi kan samle inn informasjon om din geografiske plassering, mobilenhet, push-varsler og Facebook-tillatelser når du bruker appene våre.

Hvis du bruker appene våre, samler vi også inn følgende informasjon:
Informasjon om geografisk plassering. Vi kan be om tilgang eller tillatelse til og spore stedsbasert informasjon fra din mobile enhet, enten kontinuerlig eller mens du bruker mobilapplikasjonen vår, for å tilby stedsbaserte tjenester. Hvis du ønsker å endre tilgangen eller tillatelsene våre, kan du gjøre det i enhetens innstillinger.
Tilgang til mobilenheter. Vi kan be om tilgang eller tillatelse til visse funksjoner fra mobilenheten din, inkludert mobilenhetens bluetooth, kalender, kamera, kontakter, mikrofon, påminnelser, sensorer, sms-meldinger, sosiale mediekontoer, lagring og andre funksjoner. Hvis du ønsker å endre tilgangen eller tillatelsene våre, kan du gjøre det i enhetens innstillinger.
Mobilenhetsdata. Vi samler automatisk inn enhetsinformasjon (som din mobilenhets ID, modell og produsent), operativsystem, versjonsinformasjon og IP-adresse.
Push-varsler. Vi kan be om å sende deg push-varsler angående kontoen din eller mobilapplikasjonen. Hvis du ønsker å velge bort å motta denne typen kommunikasjon, kan du slå dem av i enhetens innstillinger.
Facebook-tillatelser. Vi har som standard tilgang til den grunnleggende Facebook-kontoinformasjonen din, inkludert navn, e-post, kjønn, bursdag, nåværende by og nettadresse til profilbilde, samt annen informasjon du velger å offentliggjøre. Vi kan også be om tilgang til andre tillatelser knyttet til kontoen din, for eksempel venner, innsjekkinger og likes, og du kan velge å gi eller nekte oss tilgang til hver enkelt tillatelse. For mer informasjon om Facebook-tillatelser, se referansesiden for Facebook-tillatelser.

Informasjon samlet inn fra andre kilder

Kort sagt: Vi kan samle inn begrensede data fra offentlige databaser, markedsføringspartnere, sosiale medieplattformer og andre eksterne kilder.

Vi kan innhente informasjon om deg fra andre kilder, som offentlige databaser, felles markedsføringspartnere, sosiale medieplattformer (som Facebook), samt fra andre tredjeparter. Eksempler på informasjonen vi mottar fra andre kilder inkluderer: profilinformasjon for sosiale medier (ditt navn, kjønn, fødselsdag, e-post, nåværende by, stat og land, brukeridentifikasjonsnumre for kontaktene dine, nettadresse til profilbilde og annen informasjon du velger å gjøre offentlig); salgsemner og søkeresultater og lenker, inkludert betalte oppføringer (som sponsede lenker).

HVORDAN BRUKER VI INFORMASJONEN DIN?
Kort sagt: Vi behandler informasjonen din til formål basert på legitime forretningsinteresser, oppfyllelse av kontrakten vår med deg, overholdelse av våre juridiske forpliktelser og/eller ditt samtykke.

Vi bruker personlig informasjon samlet inn via våre nettsteder eller apper til en rekke forretningsformål beskrevet nedenfor. Vi behandler personopplysningene dine for disse formålene i avhengighet av våre legitime forretningsinteresser («Forretningsformål»), for å inngå eller utføre en kontrakt med deg («kontraktsmessig»), med ditt samtykke («samtykke»), og/ eller for overholdelse av våre juridiske forpliktelser («Juridiske grunner»). Vi angir de spesifikke behandlingsgrunnlagene vi stoler på ved siden av hvert formål som er oppført nedenfor.

Vi bruker informasjonen vi samler inn eller mottar:
For å lette kontooppretting og påloggingsprosessen. Hvis du velger å koble kontoen din med oss ​​til en tredjepartskonto (som din Google- eller Facebook-konto), bruker vi informasjonen du tillot oss å samle inn fra disse tredjepartene for å lette kontoopprettelse og påloggingsprosessen. Se avsnittet under overskriften

«HVORDAN HÅNDTERER VI DINE SOSIAL PÅLOGGNINGER»

for mer informasjon.
For å sende deg markedsførings- og salgsfremmende kommunikasjon. Vi og/eller våre tredjeparts markedsføringspartnere kan bruke personopplysningene du sender til oss til våre markedsføringsformål, hvis dette er i samsvar med dine markedsføringspreferanser. Du kan velge bort markedsførings-e-postene våre når som helst (se «HVA ER DINE PERSONVERN» nedenfor).
For å sende administrativ informasjon til deg. Vi kan bruke din personlige informasjon til å sende deg informasjon om produkter, tjenester og nye funksjoner og/eller informasjon om endringer i våre vilkår, betingelser og retningslinjer.
Fullfør og administrer bestillingene dine. Vi kan bruke informasjonen din til å oppfylle og administrere dine bestillinger, betalinger, returer og utvekslinger som gjøres gjennom nettstedene eller appene.
For å legge ut attester. Vi legger ut attester på våre nettsteder eller apper som kan inneholde personlig informasjon. Før vi legger ut en anbefaling, vil vi innhente ditt samtykke til å bruke navnet ditt og din anbefaling. Hvis du ønsker å oppdatere eller slette din anbefaling, vennligst kontakt oss på post@deles.no og sørg for å inkludere navn, anbefalingssted og kontaktinformasjon.
Lever målrettet reklame til deg. Vi kan bruke informasjonen din til å utvikle og vise innhold og annonsering (og samarbeide med tredjeparter som gjør det) skreddersydd for dine interesser og/eller plassering og for å måle effektiviteten.
Administrere premietrekninger og konkurranser. Vi kan bruke informasjonen din til å administrere premietrekninger og konkurranser når du velger å delta i konkurransene våre.
Be om tilbakemelding. Vi kan bruke informasjonen din til å be om tilbakemelding og for å kontakte deg om din bruk av våre nettsteder eller apper.
For å beskytte sidene våre. Vi kan bruke informasjonen din som en del av vår innsats for å holde nettstedene eller appene våre trygge og sikre (for eksempel for svindelovervåking og forebygging).
For å aktivere bruker-til-bruker-kommunikasjon. Vi kan bruke informasjonen din for å muliggjøre bruker-til-bruker-kommunikasjon med hver brukers samtykke.
For å håndheve våre vilkår, betingelser og retningslinjer.
For å svare på juridiske forespørsler og forhindre skade. Hvis vi mottar en stevning eller annen juridisk forespørsel, må vi kanskje inspisere dataene vi har for å finne ut hvordan vi skal svare.
For andre forretningsformål. Vi kan bruke informasjonen din til andre forretningsformål, for eksempel dataanalyse, identifisering av brukstrender, bestemme effektiviteten til våre kampanjekampanjer og for å evaluere og forbedre våre nettsteder eller apper, produkter, tjenester, markedsføring og din opplevelse.

VIL INFORMASJONEN DIN BLI DELT MED NOEN?
Kort sagt: Vi deler informasjon kun med ditt samtykke, for å overholde lover, for å gi deg tjenester, for å beskytte rettighetene dine eller for å oppfylle forretningsforpliktelser.

Vi kan behandle eller dele dataene dine som vi har basert på følgende juridiske grunnlag:
Samtykke: Vi kan behandle dataene dine hvis du har gitt oss et spesifikt samtykke til å bruke dine personopplysninger til et bestemt formål.
Legitime interesser: Vi kan behandle dataene dine når det er rimelig nødvendig for å oppnå våre legitime forretningsinteresser.
Utførelse av en kontrakt: Der vi har inngått en kontrakt med deg, kan vi behandle personopplysningene dine for å oppfylle vilkårene i kontrakten vår.
Juridiske forpliktelser: Vi kan avsløre informasjonen din der vi er juridisk pålagt å gjøre det for å overholde gjeldende lov, forespørsler fra myndighetene, en rettssak, rettskjennelse eller rettslig prosess, for eksempel som svar på en rettskjennelse eller en stevning ( inkludert som svar på offentlige myndigheter for å oppfylle kravene til nasjonal sikkerhet eller rettshåndhevelse).
Vitale interesser: Vi kan avsløre informasjonen din der vi mener det er nødvendig for å undersøke, forhindre eller iverksette tiltak angående potensielle brudd på retningslinjene våre, mistanke om svindel, situasjoner som involverer potensielle trusler mot sikkerheten til en person og ulovlige aktiviteter, eller som bevis i rettssaker vi er involvert i.
Mer spesifikt kan det hende vi må behandle dataene dine eller dele dine personlige opplysninger i følgende situasjoner:
Virksomhetsoverdragelser. Vi kan dele eller overføre informasjonen din i forbindelse med, eller under forhandlinger om, enhver fusjon, salg av selskapets eiendeler, finansiering eller oppkjøp av hele eller deler av virksomheten vår til et annet selskap.
Leverandører, konsulenter og andre tredjeparts tjenesteleverandører. Vi kan dele dine data med tredjepartsleverandører, tjenesteleverandører, entreprenører eller agenter som utfører tjenester for oss eller på våre vegne og krever tilgang til slik informasjon for å utføre dette arbeidet. Eksempler inkluderer: betalingsbehandling, dataanalyse, e-postlevering, hostingtjenester, kundeservice og markedsføringstiltak. Vi kan tillate utvalgte tredjeparter å bruke sporingsteknologi på nettstedene eller appene, som vil gjøre dem i stand til å samle inn data om hvordan du samhandler med nettstedene eller appene over tid. Denne informasjonen kan blant annet brukes til å analysere og spore data, bestemme populariteten til bestemt innhold og bedre forstå nettaktivitet. Med mindre det er beskrevet i denne retningslinjen, deler, selger, leier vi ikke ut eller bytter noen av informasjonen din med tredjeparter for deres reklameformål.
Tredjepartsannonsører. Vi kan bruke tredjeparts reklameselskaper for å vise annonser når du besøker nettstedene eller appene. Disse selskapene kan bruke informasjon om dine besøk på nettsiden(e) og andre nettsteder som er inneholdt i nettinformasjonskapsler og andre sporingsteknologier for å kunne tilby annonser om varer og tjenester av interesse for deg.
Tilknyttede selskaper. Vi kan dele informasjonen din med våre tilknyttede selskaper, i så fall vil vi kreve at disse tilknyttede selskapene overholder denne personvernreglene. Tilknyttede selskaper inkluderer vårt morselskap og eventuelle datterselskaper, joint venture-partnere eller andre selskaper som vi kontrollerer eller som er under felles kontroll med oss.
Forretningspartnere. Vi kan dele informasjonen din med våre forretningspartnere for å tilby deg visse produkter, tjenester eller kampanjer.
Andre brukere. Når du deler personlig informasjon (for eksempel ved å legge ut kommentarer, bidrag eller annet innhold til sidene eller appene) eller på annen måte samhandler med offentlige områder på sidene eller appene, kan slik personlig informasjon bli sett av alle brukere og kan distribueres offentlig utenfor nettstedene eller appene i evighet. Hvis du samhandler med andre brukere av våre nettsteder eller apper og registrerer deg via et sosialt nettverk (som Facebook), vil kontaktene dine på det sosiale nettverket se navnet ditt, profilbildet ditt og beskrivelser av aktiviteten din. På samme måte vil andre brukere kunne se beskrivelser av aktiviteten din, kommunisere med deg på våre nettsteder eller apper og se profilen din.
Tilbudsvegg. Appene våre kan vise en tredjeparts vert «tilbudsvegg». En slik tilbudsvegg lar tredjepartsannonsører tilby virtuell valuta, gaver eller andre gjenstander til brukere i retur for aksept og fullføring av et annonsetilbud. En slik tilbudsvegg kan vises i mobilapplikasjonen vår og vises til deg basert på visse data, for eksempel ditt geografiske område eller demografisk informasjon. Når du klikker på en tilbudsvegg, forlater du mobilapplikasjonen vår. En unik identifikator, for eksempel din bruker-ID, vil bli delt med leverandøren av tilbudsveggen for å forhindre svindel og kreditere kontoen din på riktig måte.

HVEM VIL INFORMASJONEN DIN BLI DELT MED?
Kort sagt: Vi deler kun informasjon med følgende tredjeparter.

Vi deler og avslører kun informasjonen din med følgende tredjeparter. Vi har kategorisert hver part slik at du enkelt kan forstå formålet med vår datainnsamlings- og behandlingspraksis. Hvis vi har behandlet opplysningene dine basert på ditt samtykke og du ønsker å tilbakekalle samtykket ditt, vennligst kontakt oss.
Reklame, direkte markedsføring og generering av potensielle kunder
Bing Ads, Google AdSense og Facebook Audience Network
Tillat brukere å koble til sine tredjepartskontoer
Facebook-konto, Google-konto og Instagram-konto
Kommuniser og chat med brukere
Facebook Customer Chat og LiveChat
Innholdsoptimalisering
Google Site Search, Google Fonts, Google Kalender-widget og YouTube-videoinnbygging
Datasikkerhet og sikkerhetskopiering
Google Drive Backup
Faktura og fakturering
Stripe, PayPal og Apple Pay
Retargeting-plattformer
Facebook Custom Audience, Facebook Remarketing, Google Ads Remarketing og Google Analytics Remarketing
Deling og annonsering på sosiale medier
Facebook-annonsering, Facebook sosiale plugins, Reddit plugins og Google+ sosiale plugins
Brukerkontoregistrering og autentisering
Facebook-pålogging, Google OAuth 2.0 og Google-pålogging
Brukerkommentarer og forum
Facebook-kommentarer og diskusjoner
Nett- og mobilanalyse
Google Ads, Google Analytics og Google Tag Manager
Nettstedshosting
WordPress.com

BRUKER VI COOKIES OG ANDRE SPORINGSTEKNOLOGIER?
Kort sagt: Vi kan bruke informasjonskapsler og andre sporingsteknologier for å samle inn og lagre informasjonen din.

Vi kan bruke informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier (som web beacons og piksler) for å få tilgang til eller lagre informasjon. Spesifikk informasjon om hvordan vi bruker slike teknologier og hvordan du kan nekte visse informasjonskapsler er angitt i våre retningslinjer for informasjonskapsler.

BRUKER VI GOOGLE MAPS?
Kort sagt: Ja, vi bruker Google Maps for å gi bedre service.

Denne nettsiden, mobilapplikasjonen eller Facebook-applikasjonen bruker Google Maps APIer. Du kan finne Google Maps APIs vilkår for bruk her. For bedre å forstå Googles personvernregler, se denne lenken.

Ved å bruke vår Maps API-implementering godtar du å være bundet av Googles vilkår for bruk. Ved å bruke vår implementering av Google Maps API, samtykker du i å gi oss tilgang til informasjon om deg, inkludert personlig identifiserbar informasjon (som brukernavn) og ikke-personlig identifiserbar informasjon (som plassering). Vi vil samle inn følgende informasjon:
plassering
GPS
Navn
Generell info
For en fullstendig liste over hva vi bruker informasjon til, se forrige avsnitt med tittelen «HVORDAN BRUKER VI INFORMASJONEN DIN?» og «VIL DIN INFORMASJON BLI DELT MED NOEN?». Du godtar å tillate oss å skaffe eller bufre posisjonen din. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når som helst. Vi bruker informasjon om plassering sammen med data fra andre dataleverandører.

Kart-API-ene som vi bruker lagrer og får tilgang til informasjonskapsler og annen informasjon på enhetene dine. Hvis du for øyeblikket er en bruker i EU, vennligst ta en titt på våre retningslinjer for brukersamtykke i EU.

HVORDAN HÅNDTER VI DINE SOSIAL PÅLOGGNINGER?
Kort sagt: Hvis du velger å registrere deg eller logge inn på nettstedet vårt ved hjelp av en konto på sosiale medier, kan vi ha tilgang til visse opplysninger om deg.

Våre nettsteder eller apper gir deg muligheten til å registrere deg og logge på ved hjelp av tredjeparts kontodetaljer for sosiale medier (som Facebook- eller Twitter-pålogginger). Der du velger å gjøre dette, vil vi motta viss profilinformasjon om deg fra leverandøren av sosiale medier. Profilinformasjonen vi mottar kan variere avhengig av den aktuelle sosiale medieleverandøren, men vil ofte inkludere navn, e-postadresse, venneliste, profilbilde samt annen informasjon du velger å offentliggjøre. Hvis du logger på med Facebook, kan vi også be om tilgang til andre tillatelser knyttet til kontoen din, for eksempel vennene dine, innsjekkinger og likes, og du kan velge å gi eller nekte oss tilgang til hver enkelt tillatelse.

Vi vil bruke informasjonen vi mottar kun til formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen eller som på annen måte er gjort klart for deg på nettstedene eller appene. Vær oppmerksom på at vi ikke kontrollerer, og er ikke ansvarlige for, annen bruk av din personlige informasjon av tredjepartsleverandøren av sosiale medier. Vi anbefaler at du går gjennom personvernreglene deres for å forstå hvordan de samler inn, bruker og deler din personlige informasjon, og hvordan du kan angi personvernpreferansene dine på nettstedene og appene deres.

HVA ER VÅR STILLING TIL TREDJEPARTS NETTSTEDER?
Kort sagt: Vi er ikke ansvarlige for sikkerheten til informasjon som du deler med tredjepartsleverandører som annonserer, men ikke er tilknyttet, nettsidene våre.

Nettstedene eller appene kan inneholde annonser fra tredjeparter som ikke er tilknyttet oss og som kan lenke til andre nettsteder, nettjenester eller mobilapplikasjoner. Vi kan ikke garantere sikkerheten og personvernet til data du gir til noen tredjeparter. Eventuelle data som samles inn av tredjeparter dekkes ikke av denne personvernerklæringen. Vi er ikke ansvarlige for innholdet eller personvern og sikkerhetspraksis og retningslinjer for tredjeparter, inkludert andre nettsteder, tjenester eller applikasjoner som kan være koblet til eller fra sidene eller appene. Du bør gjennomgå retningslinjene til slike tredjeparter og kontakte dem direkte for å svare på spørsmålene dine.

HVOR LENGE OPPBEVARER VI INFORMASJONEN DIN?
Kort sagt: Vi oppbevarer informasjonen din så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene som er skissert i denne personvernerklæringen med mindre annet er påkrevd ved lov.

Vi vil bare beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for formålene som er angitt i denne personvernerklæringen, med mindre en lengre oppbevaringsperiode er påkrevd eller tillatt ved lov (som skatt, regnskap eller andre juridiske krav). Ingen hensikt i denne policyen vil kreve at vi oppbevarer din personlige informasjon i lengre tid enn tidsperioden som brukere har en konto hos oss.

Når vi ikke har noe pågående legitimt forretningsbehov for å behandle personopplysningene dine, vil vi enten slette eller anonymisere dem, eller, hvis dette ikke er mulig (for eksempel fordi personopplysningene dine har blitt lagret i sikkerhetskopiarkiver), lagrer vi sikkert din personlige informasjon og isolere den fra enhver videre behandling inntil sletting er mulig.

HVORDAN OPPBEVARER VI INFORMASJONEN DIN SIKKER?
Kort sagt: Vi tar sikte på å beskytte din personlige informasjon gjennom et system med organisatoriske og tekniske sikkerhetstiltak.

Vi har implementert passende tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak designet for å beskytte sikkerheten til all personlig informasjon vi behandler. Husk imidlertid også at vi ikke kan garantere at internett i seg selv er 100 % sikkert. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte din personlige informasjon, er overføring av personlig informasjon til og fra våre nettsteder eller apper på egen risiko. Du bør kun få tilgang til tjenestene i et sikkert miljø.

SAMLER VI INFORMASJON FRA MINDRERÅRIGE?
Kort sagt: Vi samler ikke bevisst inn data fra eller markedsfører til barn under 18 år.

Vi ber ikke bevisst om data fra eller markedsfører til barn under 18 år. Ved å bruke nettstedene eller appene, bekrefter du at du er minst 18 år eller at du er forelder eller verge til en slik mindreårig og samtykker til en slik mindreårig persons bruk av nettstedene eller appene. Hvis vi får vite at personlig informasjon fra brukere under 18 år har blitt samlet inn, vil vi deaktivere kontoen og iverksette rimelige tiltak for å umiddelbart slette slike data fra registrene våre. Hvis du blir oppmerksom på data vi kan ha samlet inn fra barn under 18 år, vennligst kontakt oss på post@deles.no.

HVA ER DINE PERSONVERN?
Kort sagt: I noen regioner, for eksempel Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet, har du rettigheter som gir deg større tilgang til og kontroll over din personlige informasjon. Du kan se gjennom, endre eller avslutte kontoen din når som helst.

I noen regioner (som det europeiske økonomiske samarbeidsområdet) har du visse rettigheter i henhold til gjeldende databeskyttelseslover. Disse kan inkludere retten (i) til å be om tilgang og få en kopi av din personlige informasjon, (ii) å be om retting eller sletting; (iii) å begrense behandlingen av din personlige informasjon; og (iv) hvis aktuelt, til dataportabilitet. Under visse omstendigheter kan du også ha rett til å protestere mot behandlingen av dine personopplysninger. For å gjøre en slik forespørsel, vennligst bruk kontaktdetaljene nedenfor. Vi vil vurdere og handle etter enhver forespørsel i samsvar med gjeldende databeskyttelseslover.

Hvis vi stoler på ditt samtykke til å behandle dine personopplysninger, har du rett til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst. Vær imidlertid oppmerksom på at dette ikke vil påvirke lovligheten av behandlingen før den trekkes tilbake.

Hvis du er bosatt i det europeiske økonomiske samarbeidsområdet og du mener at vi behandler personopplysningene dine ulovlig, har du også rett til å klage til din lokale databeskyttelsesmyndighet. Du finner kontaktinformasjonen deres her: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Kontoinformasjon

Hvis du til enhver tid ønsker å se gjennom eller endre informasjonen i kontoen din eller avslutte kontoen, kan du:
Logg inn på kontoinnstillingene og oppdater brukerkontoen din.
Kontakt oss ved å bruke kontaktinformasjonen som er oppgitt.
På din forespørsel om å avslutte kontoen din, vil vi deaktivere eller slette kontoen din og informasjon fra våre aktive databaser. Noe informasjon kan imidlertid oppbevares i filene våre for å forhindre svindel, feilsøke problemer, hjelpe til med undersøkelser, håndheve våre vilkår for bruk og/eller overholde juridiske krav.

Informasjonskapsler og lignende teknologier: De fleste nettlesere er satt til å akseptere informasjonskapsler som standard. Hvis du foretrekker det, kan du vanligvis velge å sette nettleseren din til å fjerne informasjonskapsler og å avvise informasjonskapsler. Hvis du velger å fjerne informasjonskapsler eller avvise informasjonskapsler, kan dette påvirke visse funksjoner eller tjenester på våre nettsteder eller apper. For å velge bort interessebasert annonsering fra annonsører på våre nettsteder eller apper, besøk http://www.aboutads.info/choices/.

Velge bort e-postmarkedsføring: Du kan når som helst melde deg av vår e-postliste for markedsføring ved å klikke på avmeldingskoblingen i e-postene vi sender eller ved å kontakte oss ved å bruke detaljene nedenfor. Du vil da bli fjernet fra e-postlisten for markedsføring – men vi må fortsatt sende deg tjenesterelaterte e-poster som er nødvendige for administrasjon og bruk av kontoen din. For ellers å velge bort, kan du:
Legg merke til dine preferanser når du registrerer en konto på nettstedet.
Få tilgang til kontoinnstillingene og oppdateringsinnstillingene.
Kontakt oss ved å bruke kontaktinformasjonen som er oppgitt.

KONTROLLER FOR IKKE-SPOR-FUNKSJONER
De fleste nettlesere og noen mobile operativsystemer og mobilapplikasjoner inkluderer en Do-Not-Track («DNT») funksjon eller innstilling du kan aktivere for å signalisere at personvernpreferansen din ikke skal ha data om nettlesingsaktivitetene dine overvåket og samlet inn. Ingen enhetlig teknologistandard for gjenkjenning og implementering av DNT-signaler er ferdigstilt. Som sådan reagerer vi for øyeblikket ikke på DNT-nettlesersignaler eller noen annen mekanisme som automatisk kommuniserer ditt valg om ikke å bli sporet online. Hvis det vedtas en standard for nettsporing som vi må følge i fremtiden, vil vi informere deg om denne praksisen i en revidert versjon av denne personvernerklæringen.

HAR CALIFORNIA-BEBOERE SPESIFIKKE PERSONVERN?
Kort sagt: Ja, hvis du er bosatt i California, gis du spesifikke rettigheter angående tilgang til din personlige informasjon.

California Civil Code Section 1798.83, også kjent som «Shine The Light»-loven, tillater våre brukere som er bosatt i California å be om og få fra oss, en gang i året og gratis, informasjon om kategorier av personlig informasjon (hvis noen) vi utlevert til tredjeparter for direkte markedsføringsformål og navn og adresser til alle tredjeparter som vi delte personopplysninger med i det umiddelbart foregående kalenderåret. Hvis du er bosatt i California og ønsker å komme med en slik forespørsel, vennligst send inn forespørselen din skriftlig til oss ved å bruke kontaktinformasjonen nedenfor.

Hvis du er under 18 år, bor i California og har en registrert konto hos nettstedene eller appene, har du rett til å be om fjerning av uønskede data som du legger ut offentlig på nettstedene eller appene. For å be om fjerning av slike data, vennligst kontakt oss ved å bruke kontaktinformasjonen nedenfor, og inkludere e-postadressen knyttet til kontoen din og en erklæring om at du bor i California. Vi vil sørge for at dataene ikke vises offentlig på nettstedene eller appene, men vær oppmerksom på at dataene kanskje ikke blir fullstendig eller fullstendig fjernet fra alle våre systemer.

GJØR VI OPPDATERINGER AV DENNE RETNINGSLINJEN?
Kort sagt: Ja, vi vil oppdatere denne policyen etter behov for å overholde relevante lover.

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Den oppdaterte versjonen vil bli indikert med en oppdatert «Revidert»-dato, og den oppdaterte versjonen vil tre i kraft så snart den er tilgjengelig. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne personvernreglene, kan vi varsle deg enten ved å legge ut en tydelig melding om slike endringer eller ved å sende deg et varsel direkte. Vi oppfordrer deg til å lese denne personvernreglene ofte for å bli informert om hvordan vi beskytter informasjonen din.

HVORDAN KAN DU KONTAKTE OSS OM DENNE RETNINGSLINJEN?
Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne policyen, kan du sende oss en e-post på post@deles.no eller per post til:

Deles
Meiereiveien 5, Brekstad
7130 Ørland, Trøndelag
Norge

Hvis du er bosatt i det europeiske økonomiske samarbeidsområdet, er «databehandlingsansvarlig» for dine personopplysninger “deles.no”. Deles har utnevnt Are Kirkebak Terjesen til å være sin representant i EØS. Du kan kontakte dem direkte angående behandlingen av informasjonen din av deles.no, via e-post på areterjesen@gmail.com, eller per post til:

Meieriveien 5, 7130 Brekstad, Ørland, Norge.

HVORDAN KAN DU GJENNOMGÅ, OPPDATERE ELLER SLETTE DATA VI SAMLER INN FRA DEG?

Basert på gjeldende lover i ditt land, kan du ha rett til å be om tilgang til personopplysningene vi samler inn fra deg, endre denne informasjonen eller slette den under noen omstendigheter. For å be om å gjennomgå, oppdatere eller slette din personlige informasjon, vennligst besøk: https://www.deles.no/kontakt. Vi vil svare på forespørselen din innen 30 dager.