Gratis Annonsering

Velkommen til ‘der det deles’ !

Vi er en nyoppstartet bedrift som jobber med webdesign og webutvikling. Vi har flere nettsider som vi jobber med, deriblant “sportsbutikk1.no“, “utleiere.no“, og “leieleilighet.no“. Men nå skal vi snakke om deles.no og vårt konsept som dreier seg rundt gratis annonsering og gratis annonser.

Vi jobber med gratis annonsering

Det er kanskje ikke så stort behov for å forklare hva dette betyr men vi gjør det allikevel. Vi jobber med gratis annonsering. Det vil si, at vi lar våre brukere lage annonser, uten å måtte betale for de. Andre plattformer, deriblant Finn, tar imot betaling for sine annonser. De har blitt såpass store og har såpass mange ansatte, er på børs, har aksjonærer osv at de bare må fortsette å ha inntekt.

Der er vi forskjellige. Vi er en bitteliten mygg i forhold til de store aktørene. Derfor har vi ikke noe stort behov for inntekt for å holde oss over vannet.

Boost Reklamer

Så du lurer kanskje på, “Javel, hvordan tjener de da penger?”. Jo det er fort forklart. Vi tjener penger på at brukere kan “booste” annonsene sine oppover på søkeresultatene. Ganske enkelt og ganske effektivt. Det er den samme modellen Google bruker for sine Google annonser. Betalt synlighet kort forklart.

deles login
Gratis Annonsering 2

Kommentarer

  • Ingen kommentarer enda.
  • Legg til en kommentar