Pressemelding (Ørland 2. mai 2023)


Deles.no lanserer ny gratis markedsplass for deling og utveksling av ting, ressurser og tjenester

Ørland, 2. mai 2023 – Deles.no kunngjør lanseringen av en ny gratis markedsplass som vil gjøre det enklere for folk å dele og utveksle ressurser og tjenester på nett. Den nye plattformen vil legge til rette for gratis annonsering av alt fra båter, boliger, verktøy, klær, møbler, biler og husdyr, til tjenester som hagearbeid, rengjøring og barnevakt.

“Vi ønsker å gjøre det enklere og mer økonomisk fordelaktig for folk å dele sine ressurser og tjenester med andre,” sa administrerende direktør i deles.no, Are Terjesen. “Vår nye gratis markedsplass vil gjøre det lettere for folk å finne og dele ting, ressurser og tjenester, og vi håper at dette vil føre til en mer bærekraftig og delingsorientert økonomi.”

Den nye markedsplassen er integrert med GPS teknologi og kartfunksjoner som gjør at man kan finne lokale tilbud raskt, effektivt, og enkelt. Deles har også inngått i partnerskap med Vipps for pålogging og betalinger på nettsiden.

Deles.no sin nye gratis markedsplass vil inkludere en omfattende søkefunksjon som vil tillate brukere å finne de beste tilgjengelige ressursene og tjenestene i sitt område. Plattformen vil også gi mulighet for brukere å dele og leie ut sine egne ressurser og tjenester på en trygg og sikker måte.

Plattformen er designet og utviklet av Are Terjesen som er selvlært webdesigner. “Jeg har vært arbeidsledig i perioder og har derfor brukt tiden til å lære meg selv om webdesign og webutvikling. Nå har jeg laget en plattform, helt alene, som folk kan bruke helt gratis”

“Vi ønsker å gi folk en enkel og trygg måte å dele og utveksle ressurser og tjenester på nett,” fortsatte Terjesen. “Vi har lagt stor vekt på sikkerhet og personvern i utviklingen av vår nye markedsplass, og vi vil gjøre alt vi kan for å sikre at alle brukere har en god og trygg opplevelse på vår plattform.”

Deles.no har allerede fått positive tilbakemeldinger fra tidligere brukere av deres tjenester, og med lanseringen av deres nye gratis markedsplass håper de å fortsette å vokse og bidra til en mer bærekraftig og delingsorientert økonomi.

For mer informasjon om deles.no sin nye gratis markedsplass og deres tjenester, besøk deres nettside på www.deles.no.

Kommentarer

  • Ingen kommentarer enda.
  • Legg til en kommentar